Ny søgning
Region
Kategori
Driftsassistent på deltid til moderne kraftvarmeværk i Dronninglund.

Er du til drift og vedligehold af højteknologisk produktionsudstyr og har fagligheden i orden, samt lyst til at udvikle dig i et godt team?

Hos Dronninglund Fjernvarme får du rig mulighed for at sætte din faglighed og tekniske kunnen i spil: Vi har bl.a. solvarme, varmepumpe og gasmotorer til produktion af el og varme, derudover har vi 2 gaskedler og 1 bio-olie kedel. Desforuden prioriteres distributionsnettet højt, udskiftning og registrering eksisterende ledninger. Der er nok at holde styr på i en til tider travl hverdag, hovedet skal holdes koldt, når forbrugerne skal have varmt vand i rørene.

Derfor er samarbejde et nøgleord. I øjeblikket udvider vi bemandingen, så vi kan sikre ressourcer til at dygtiggøre os, arbejde på tværs af projekter i organisationen og optimering af produktionsanlæg.

Som driftsassistent på fjernvarmeværket er de primære opgaver:

• At overvåge og betjene vores produktionsudstyr og distributionsanlæg i tæt samarbejde med drifts-teamet, samt drift og vedligehold.

• At være fremsynede både i forhold til den langsigtede produktionsplanlægning og sikre, at de nødvendige produktionsanlæg er tilgængelige, når de er nødvendige.

• At besøge vores tekniske lokationer i Dronninglund og omegn og sikre, at alt er, som det skal være, herunder daglig runderinger.

• At se muligheder for optimering og forbedringer på det samlede anlæg.

• Holde orden på udenomsarealerne, herunder 4 hektar med solpaneler.

• Du vil indgå i vagten hver 3. uge efter grundig hands-on oplæring af produktionsudstyret.

Høj faglighed og fællesskab i fokus

Vores anlæg er komplekst, avanceret, nyere og bæredygtigt maskineri, og vi forventer, at du har lyst til at dykke ned i det, lære og lade dig udfordre og være en del af det faglige fællesskab omkring det.

Når du er en del af vores hold, bliver den grønne dagsorden også din. En del af dit arbejde består i at have for øje, hvor vi kan forbedre og optimere anlægget. Det skal ske på bæredygtig vis, så vi hjælper Danmark på vej i den grønne omstilling. Vi forventer at nå branchemålet om CO2- neutralitet i 2030.

Vores fællesskab er ikke kun teknik. Det handler også om god humor og uformelle samtaler over frokostbordet. Det forventer vi, at du bidrager til: Det gode kollegaskab er afgørende for arbejdsglæden, og den er et vigtigt parameter for os. Vi sørger for, at alt det grundlæggende er på plads, en god oplæring inden du vil gå solo på din vagt.

Du ansættes under trygge ansættelsesforhold med gode muligheder for efteruddannelse, både fagligt og personligt.

Hvem er du så?

• Du kan være uddannet maskinmester, Vvs, Smed eller mekaniker.

• Det er vigtigt, at du har et godt fagligt niveau og lysten til at sætte dig ind i vores spændende anlæg og kan se dig selv i et godt teamwork i dagligdagen

• Du deltager gerne i projekter, videreuddannelse og fordybelse i anlæggene.

• Du har stærke samarbejdsevner og kommunikerer godt.

• Du kan formidle din viden til dine kollegaer, så I sammen opbygger viden på et højt niveau.

• Du holder hovedet koldt, ser sammenhænge mellem handling og konsekvens og er klar til at handle på det

• Du har flair for IT - erfaring med SRO-systemer er et plus

• Har du kendskab til produktionsudstyr, er det også en fordel

• Og så er du selvfølgelig dygtig, ordentlig og pragmatisk med humor og godt humør, for det er sådan, vi også er i vores fællesskab.

• Afstand til værket må max være 20 minutter, grundet responstid ved udkald.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte Driftsleder, Stig Markussen på telefon: 48 80 71 96.

Send din ansøgning til df@drlund-fjernvarme.dk Att. Stig Markussen hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Se mere om Dronninglund Fjernvarme på: https://www.dronninglundfjernvarme.dkDeltid 20-28 timer

Alle detaljer om jobbet

Retur til søgning

Fremhævede job

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke